Over ons

Passie voor metaalhandel

Alles over ons “TFM Recycling metaalhandel” is een toonaangevend, allround dienstverlener op het gebied van oude metalen, oud ijzer en afgedankt elektronica. Echte schroothandelaren, met aandacht voor vakmanschap, actualiteit en kwaliteit. Ons uitgangspunt? Het volledig ontzorgen van onze klanten. Hoe we dat doen? Door een uitstekende service en het realiseren van efficiënte, duurzame en comfortabele oplossingen. En: onze ongekende passie voor het vak.

over onsover ons

Meer dan een schroothandel

Ons bedrijf heeft altijd als doel om op een prettige en eerlijke manier zaken te doen. Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met ten eerste de prijs, ten tweede de leveringen en uiteindelijk ook de persoonlijke benadering en service.

Profiteer van ons netwerk

Met ruim 24 jaar ervaring heeft het bedrijf TFM een zeer gedegen netwerk om zich heen gebouwd. De relaties die TFM namelijk heeft opgebouwd met de afnemers zorgt daarmee dat wij de beste en meest actuele prijzen voor uw oude metalen en ijzer kunnen bieden. Met een ijzersterke mentaliteit is TFM Recycling dé schroothandel van vele regio’s.

over onsover ons

Bedrijven en particulieren

Handel en industrie behoren tot de leveranciers van TFM Recycling. Zij roemen ons om onze service en daarnaast zijn bedrijven zeer tevreden over onze snelle betaling. Daarnaast kunt u ook als particulier uw oude metalen inleveren of laten ophalen tegen de beste prijzen in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen direct contant of per bank met u af.