oud koper prijs

Oud koper prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud koper. Twijfel je over de hoogste koper prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of het laten ophalen van koper. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud koper prijs? Bereken dan de oud koper prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van koper

TFM Recycling is sterk in het verwerken van oud koper. Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd koper en bedrijven die te maken hebben met restanten van koper. Of het nu gaat om een nieuw koper, gemengd koper of hand gepeld koper, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud koper inleveren

Zoals aangegeven wordt koper veel gebruikt in de elektrotechniek sector. Veel elektriciens weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt koper veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oud koper inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde koper wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Koper prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud koper? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud koper? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice