oud lood prijs

Oud lood prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud lood. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van lood. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud lood prijs? Bereken dan de oud lood prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van lood

TFM Recycling is sterk in het verwerken van lood. Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd lood en bedrijven die te maken hebben met restanten van lood. Of het nu gaat om een nieuwlood, gebruikte lood of oud lood, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud lood inleveren

Zoals aangegeven wordt lood veel gebruikt in de loodgieters sector. Veel loodgieters weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt lood veel toegepast voor dak constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oud lood inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde lood wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

lood prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud lood? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud lood? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice