oud koper ophalen

Oud koper ophalen

Laat uw oud koper ophalen door ons. Daarbij halen wij uw koper gratis op bij u op locatie. Hier vragen wij niks extra’s voor. Naast onze gratis ophaalservice kunt u ook kiezen voor onze containerservice. Bij grotere volumes of projecten kunt u gebruik maken van onze langdurige containerservice. Hierbij plaatsen wij een container voor meerdere dagen of een langere periode.

Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw metaal of schroot. Ervaren, makkelijk en snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder!

Oud koper ophalen in uw regio

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het ophalen van oud koper in uw regio. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van koper. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud koper prijs? Bereken dan de koper prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Oud koper inleveren

Zoals aangegeven wordt koper veel gebruikt in de installatie techniek. Veel loodgieters weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt koper veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude koper inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde koper wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Oud koper laten ophalen?

Wilt u snel en gemakkelijk van uw oud koper af? Laat ons dan uw oud koper ophalen!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud koper? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice