Oud ijzer container regio Amersfoort

Oud ijzer container regio Amersfoort | De oud ijzer containerservice is altijd gratis en wij leveren binnen 24 uur. Is de container vol, dan hoeft u maar te bellen, mailen of whatsappen en binnen 24 uur vervangen wij de oud ijzer container. De containerservice is beschikbaar door geheel Nederland. Ideaal als oplossing om uw bedrijf of project eenvoudig en milieu verantwoord af te voeren. Ook op sloopprojecten houden wij het eenvoudig en is een containerwissel zo gebeurt.

Gratis containerservice door heel Nederland

Oud ijzer container regio Amersfoort | Heeft u grote hoeveelheden oud ijzer? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Oud ijzer containerservice

Oud ijzer prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud ijzer? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Type schrootcontainer

Oud ijzer container regio Amersfoort | | TFM Recycling biedt haar klanten de zogenoemde oud metaal schrootcontainerservice: het plaatsen van oud metaal en schroot containers voor het inzamelen van oud ijzer en oud metaal restanten op uw (bedrijfs)terrein en het ophalen ervan. Het assortiment in oud metaal containers is zeer uitgebreid. Afhankelijk van de hoeveelheid, leveren wij oud metaal containers van 1 tot 40 kubieke meter, vloeistofdichten, metaal of hardplastic boxen. Voor een passende oplossing kunt u ook een vrijblijvend advies gesprek aanvragen.

Zie meer foto’s en reverenties op onze social media pagina’s!

TFM Recycling oud ijzer en metaalhandel (facebook.com)

TFM Recycling – Metaalhandel (@tfmrecycling) op Instagram • 41 foto’s en video’s