Oude accu’s

Oude accu's inkoop

Oude accu’s inleveren tegen uitstekende dagprijs. Wij halen accu’s op door heel Nederland. Verder bieden wij gratis containers aan voor bedrijven om deze in op te slaan. U krijgt per leging alle kilo’s uitbetaald tegen de hoogste vergoeding. U kunt accu’s inleveren bij TFM Recycling of laat gratis uw oude accu’s ophalen. Bij TFM zijn wij ADR en VIHB gecertificeerd voor het innemen en ophalen van accu’s.

Neem contact op.

oude accu'sOude accu's prijs mobiel
oude accu's ophalen

Oude accu's ophalen

Oude accu’s ophalen is geheel gratis. U hoeft enkel een afspraak in te plannen. Wij zullen binnen 24 uur uw accu’s ophalen tegen uitstekende dagprijs. Al uw accu’s worden per kilo of per stuk betaald.

Mocht u een container voor vast of anders tijdelijk willen laten plaatsen? Lees hier meer over bij containerservice.

oude accu's inleveren mobiel

Oude accu's inleveren

Heeft u een partij accu’s die u wilt inleveren? Dat kan gemakkelijk en snel bij ons op locatie. U hoeft maar enkel een afspraak te maken. Dit kan via WhatsApp, mail of telefonisch.

Verschillende accu’s die wij onder andere inkopen zijn;

Gel-accu’s, tractie-accu’s, auto accu’s, vrachtauto accu’s, e-bike accu’s, computer accu’s en nog veel meer.

Oude accu's inleverenoude accu's mobiel
Oude accu prijs

Oude accu's Prijs

Wilt u de oude accu prijs weten in u regio? Dan kunt u via onze schrootprijzen pagina zien hoeveel u per kilo/stuk kunt ontvangen aan vergoeding. Wij adviseren u om te bellen, mailen of Whatsappen voor een actuele dag prijs.

Het lood uit de accu’s is geld waard deze worden dan ook per kilo of per stuk ingekocht. Door de markt vraag en aanbod kunnen de lood prijzen verschillen van de een op andere dag. Accu’s zijn er in vele soorten en bijna alle soorten zijn te recyclen.

oude accu's ophalen mobiel