oud messing ophalen

Oud messing ophalen

Laat uw oud messing ophalen door ons. Daarbij halen wij uw messing gratis op bij u op locatie. Hier vragen wij niks extra’s voor. Naast onze gratis ophaalservice kunt u ook kiezen voor onze containerservice. Bij grotere volumes of projecten kunt u gebruik maken van onze langdurige containerservice. Hierbij plaatsen wij een container voor meerdere dagen of een langere periode.

Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw metaal of schroot. Ervaren, makkelijk en snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder!

Oud messing ophalen in uw regio

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het ophalen van oud messing in uw regio. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van messing. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud messing prijs? Bereken dan de messing prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Oud messing inleveren

Zoals aangegeven wordt messing veel gebruikt in de installatietechniek sector. Veel loodgieters weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt messing veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude messing inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde messing wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Oud messing laten ophalen?

Wilt u snel en gemakkelijk van uw oud messing af? Laat ons dan uw oud messing ophalen!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud messing? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice