oud zink prijs

Oud zink prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud zink. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van zink. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud zink prijs? Bereken dan de zink prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van zink

TFM Recycling is sterk in het verwerken van zink. Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd zink en bedrijven die te maken hebben met restanten van zink. Of het nu gaat om een nieuw profiel, blank profiel of oud geslagen, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud zink inleveren

Zoals aangegeven wordt zink veel gebruikt in de dak techniek sector. Veel loodgieters weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt zink veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude zink inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde zink wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Zink prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud zink? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud zink? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice