Oud kabel prijs

Oud kabel prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud kabel. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van oud kabel. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud kabel prijs? Bereken dan de kabel prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van kabel

TFM Recycling is sterk in het verwerken van kabel. Hierdoor krijgt u een scherpe oud kabel prijs. Met name voor de elektrotechniek sector die veel te maken hebben met afgekeurd kabel en bedrijven die te maken hebben met restanten van kabel. Of het nu gaat om een alu kabel, elektro-kabel of grond kabel, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud kabel inleveren

Zoals aangegeven wordt kabel veel gebruikt in de elektrotechniek sector. Veel elektriciens  weten de weg naar TFM Recycling al te vinden voor een actuele oud kabel prijs. Ook in de bouw wordt kabel veel toegepast voor toevoer van stroom. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oud kabel inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde kabel wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Kabel prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud kabel? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud kabel? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice