Oud messing prijs

Oud messing prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud messing. Twijfel je over de hoogste messing prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van messing. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud messing prijs? Bereken dan de messing prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van messing

TFM Recycling is sterk in het verwerken van messing. Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd messing en bedrijven die te maken hebben met restanten van messing. Of het nu gaat om een nieuw afval messing, gebruikte messing of oud messing, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud messing inleveren

Zoals aangegeven wordt messing veel gebruikt in de loodgieters sector. Veel loodgieters weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt messing veel toegepast voor constructies en aansluitingen. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oud messing inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde messing wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Oud messing prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud messing? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oudmessing? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice