oude accu's ophalen

Oude accu's ophalen

Laat uw Oude accu’s ophalen door ons. Daarbij halen wij uw accu’s gratis op bij u op locatie. Hier vragen wij niks extra’s voor. Naast onze gratis ophaalservice kunt u ook kiezen voor onze containerservice. Bij grotere volumes of projecten kunt u gebruik maken van onze langdurige containerservice. Hierbij plaatsen wij een container voor meerdere dagen of een langere periode.

Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw metaal of schroot. Ervaren, makkelijk en snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder!

Oude accu's ophalen in uw regio

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het ophalen van oude accu’s in uw regio. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van accu’s. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oude accu prijs? Bereken dan de zink prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Oude accu's inleveren

Zoals aangegeven worden accu’s veel gebruikt in de auto techniek. Veel monteurs weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de machine sector worden accu’s veel toegepast voor machines. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude accu’s inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde accu’s wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Oude accu’s laten ophalen?

Wilt u snel en gemakkelijk van uw oude accu’s af? Laat ons dan uw oude accu’s ophalen!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude accu’s? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice