oud brons prijs

oud brons prijs

Oud Brons prijs weten in uw regio? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele oud brons prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de oud brons prijs? Bereken dan de brons prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de actuele brons prijs aanvragen via WhatsApp

Waar kun je oud brons vinden?

Brons is een legering van koper en tin. De legering heeft een rood tot licht bruine kleur, afhankelijk van het tingehalte. Het tingehalte kan variëren van ca. 10 tot 30%. Hoe hoger het tingehalte, des te geler de kleur van brons wordt. Waar je brons in kunt vinden:

  • Nieuw brons afval
  • Bronzen kranen
  • Bronzen beelden
  • Bronzen kerkklokken
  • Bronzen scheepsschroeven
  • Bronzen koppelingen

Oud brons inleveren

U kunt bij TFM Recycling brons inleveren tegen de beste prijs in uw regio regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het brons dat u inlevert direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Eigenschappen van brons

Brons is door de toevoeging van tin harder en minder buigzaam dan koper. Brons heeft een grote dichtheid waardoor het in de bouw en constructie weinig toepassingen heeft, wel kan het makkelijk gegoten worden. Door de toevoeging van tin heeft brons een lager smeltpunt dan puur koper. Dat maakt brons uiterst geschikt voor gebruiksvoorwerpen en kunstwerken.

Oud brons prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud brons? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud brons? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice