oude accu prijs

Oude accu prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oude accu’s. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van accu’s. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oude accu prijs? Bereken dan de accu prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van accu

TFM Recycling is sterk in het verwerken van accu’s. Met name voor bedrijven die veel te maken hebben met afgekeurde accu’s en bedrijven die te maken hebben met restanten van accu’s. Of het nu gaat om een auto accu’s, vrachtauto-accu’s of andere soorten, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oude accu inleveren

Zoals aangegeven worden accu’s veel gebruikt in de auto-industrie. Veel automonteurs weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de liftenbouw worden accu’s veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude accu’s inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. De ingeleverde accu’s wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Accu prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oude accu? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude accu’s? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice