Oud ijzer ophalen Doetinchem

Oud ijzer ophalen Doetinchem | Oude metalen of oud ijzer laten ophalen in Doetinchem brengt verschillende voordelen met zich mee. U bent van uw metaalafval af en u krijgt hier een vergoeding voor. Ten tweede het is goed voor het milieu. Wij kopen; aluminium, accu’s, koper, kabel, messing, lood, zink, RVS en nog veel meer in. Wilt u als particulier oud ijzer door ons laten ophalen? Dat is geen probleem! Wij werken volgens een vaste procedure: Ten eerste een afspraak maken, ophalen, wegen en daarna contant of via bankbetaling afreken. Zo simpel en snel gaat dat!

Oud ijzer ophalen Doetinchem

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud ijzer? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice Doetinchem

ophalen van oud ijzer

Oud ijzer ophalen Doetinchem | Oud ijzer laten ophalen in regio Doetinchem is erg eenvoudig. U kunt snel en gemakkelijk een afspraak met ons maken. Na het maken van een afspraak komen wij uw metaal en of ijzer ophalen volgens afspraak. Daarna wegen wij de metalen bij ons op het terrein. Vervolgens krijgt u uw kilo’s contant of via de bank uitbetaald. Woont u niet in regio Doetinchem? Geen probleem, wij rijden door heel Nederland afhankelijk van het gewicht

Oud ijzer ophalen Doetinchem

Wegen en betalen op locatie

Oud ijzer ophalen Doetinchem | Gelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden gemak en snelheid voor het afhandelen van uw oude metalen. Ten eerste spreken wij eerst een prijs af met de klant van ten voren. Ten tweede wegen wij uw metalen en rekenen gelijk contant of via de bank af. Niet meer wachten op u geld! Let op dit moet wel eerst overlegd worden.

Actuele oud ijzer prijs

Wanneer u bij ons verschillende soorten oud ijzer en metaal laat ophalen in regio Doetinchem, rekenen wij elke soort apart met u af. Het afrekenen voor de metalen doen wij direct contant. Op deze manier ziet u meteen resultaat als particulier of bedrijf van het ophalen van uw metaalafval. Bij TFM Recycling haalt u direct rendement uit uw metaalafval.

Tip: probeer uw oud ijzer en metaalschroot zoveel mogelijk gescheiden aan te leveren. Wij kunnen u hiervoor namelijk een betere prijs bieden. Voor u een kleine moeite en u ziet het direct terug in een hogere opbrengst.

Actuele oud ijzer prijs Doetinchem

Metaalprijzen

Benieuwd naar de actuele metaalprijzen op dit moment in regio Doetinchem? Prijzen voor oud ijzer en metaalschroot fluctueren. Dit komt doordat de prijs tot stand komt in een markt van vraag en aanbod. De prijs die u als particulier voor uw metaalafval ontvangt, kan van dag tot dag variëren. Via onze schrootprijzen pagina kunt u gelijk de waarde van uw ijzer bekijken. Daarvoor kunt u ook bellen voor de actuele metaalprijzen. U vind al de benodigde informatie op onze contact pagina

Oud ijzer prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud ijzer? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Metaalsoorten die wij inkopen