Oud ijzer inleveren Veenendaal

Oud ijzer inleveren Veenendaal | Oude metalen of oud ijzer inleveren in Veenendaal brengt verschillende voordelen met zich mee. U bent namelijk van uw metaalafval af en u krijgt hier een vergoeding voor. Ten tweede het is goed voor het milieu. Wij kopen; aluminium, accu’s, koper, kabel, messing, lood, zink, RVS en nog veel meer in. Wilt u als particulier oud ijzer bij ons inleveren? Dat is geen probleem! Wij werken volgens een vaste procedure: Ten eerste wegen, legen, terugwegen en daarna contant afreken. Zo simpel en snel gaat dat!

Oud ijzer inleveren veenendaal

Inleveren van oud ijzer in Veenendaal

Oud ijzer inleveren is erg eenvoudig. Bij binnenkomst op het terrein wordt uw voertuig of schroot gewogen. Na het wegen informeert een van onze medewerkers u over de prijzen voor oud ijzer. Vervolgens helpen wij u met het lossen en wegen van uw oud ijzer. Hierna wordt uw voertuig opnieuw gewogen om het netto totaalgewicht te berekenen. Vervolgens krijgt u uw kilo’s contant of via de bank uitbetaald.

Oud ijzer inleveren veenendaal

Wegen en betalen op locatie

Gelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden gemak en snelheid voor het afhandelen van uw oude metalen. Ten eerste spreken wij eerst een prijs af met de klant van ten voren. Ten tweede wegen wij uw metalen en rekenen gelijk contant of via de bank af. Niet meer wachten op u geld!

Actuele oud ijzer prijs

Wanneer u bij ons verschillende soorten oud ijzer en metaal inlevert, rekenen wij elke soort apart met u af. Het afrekenen voor de metalen doen wij direct contant. Op deze manier ziet u meteen resultaat als particulier van het inleveren van uw metaalafval. Bij TFM Recycling haalt u direct rendement uit uw metaalafval.

Tip: probeer uw oud ijzer en metaalschroot zoveel mogelijk gescheiden aan te leveren. Wij kunnen u hiervoor namelijk een betere prijs bieden. Voor u een kleine moeite en u ziet het direct terug in een hogere opbrengst.

Actuele oud ijzer prijs

Metaalprijzen

Benieuwd naar de actuele metaalprijzen op dit moment? Prijzen voor oud ijzer en metaalschroot fluctueren. Dit komt doordat de prijs tot stand komt in een markt van vraag en aanbod. De prijs die u als particulier voor uw metaalafval ontvangt, kan van dag tot dag variëren. Via onze schrootprijzen pagina kunt u gelijk de waarde van uw ijzer bekijken. Daarvoor kunt u ook bellen voor de actuele metaalprijzen. U vind al de benodigde informatie op onze contact pagina

Oud ijzer prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud ijzer? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud ijzer? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice

Metaalsoorten die wij inkopen