Oud aluminium prijs

Oud aluminium prijs | Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oude aluminium. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een offerte op voor het inleveren of het laten ophalen van aluminium. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de prijs? Bereken dan de prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Wat maakt de oud aluminium prijs

TFM Recycling is sterk in het verwerken van aluminium.  Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd aluminium en bedrijven die te maken hebben met restanten van aluminium. Of het nu gaat om een nieuw profiel, blank profiel of oud geslagen, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van ons tevreden klanten bestand.

Oud aluminium prijs bij inleveren

Zoals aangegeven wordt aluminium veel gebruikt in de kassenbouw. Veel kassenbouwers weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt aluminium veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude aluminium inleveren voor een optimale prijs per kilo. Het ingeleverde aluminium wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct een snelle afhandeling.

Bespreek met ons alvast de mogelijkheden hier.

Oud aluminium prijs

Aluminium prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud aluminium? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis oud aluminium ophalen

Heeft u grote hoeveelheden oud aluminium? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis. Altijd de beste prijs.

Oud aluminium ophalen