oud rvs ophalen

Oud rvs ophalen

Laat uw oud rvs ophalen door ons. Daarbij halen wij uw rvs gratis op bij u op locatie. Hier vragen wij niks extra’s voor. Naast onze gratis ophaalservice kunt u ook kiezen voor onze containerservice. Bij grotere volumes of projecten kunt u gebruik maken van onze langdurige containerservice. Hierbij plaatsen wij een container voor meerdere dagen of een langere periode.

Wij denken ook graag mee aan een oplossing voor het verwijderen van uw metaal of schroot. Ervaren, makkelijk en snel zijn maar een paar steekwoorden die bij ons van toepassing zijn. Wij helpen u graag verder!

Oud rvs ophalen in uw regio

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het ophalen van oud rvs in uw regio. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van rvs. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud rvs prijs? Bereken dan de zink prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Oud rvs inleveren

Zoals aangegeven wordt rvs veel gebruikt in de techniek sector. Veel monteurs weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt rvs veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude rvs inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde rvs wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Oud rvs laten ophalen?

Wilt u snel en gemakkelijk van uw oud rvs af? Laat ons dan uw oud rvs ophalen!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud rvs? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice