oud rvs prijs

Oud rvs prijs

Door de jaren heen heeft TFM Recycling een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oud rvs. Twijfel je over de hoogste oud rvs prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren of  het laten ophalen van rvs. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud rvs prijs? Bereken dan de rvs prijs per kilo via onze metaal prijzen lijst.

Verwerken van rvs

TFM Recycling is sterk in het verwerken van rvs. Met name voor smelterijen die veel te maken hebben met afgekeurd rvs en bedrijven die te maken hebben met restanten van rvs. Of het nu gaat om een nieuw afval rvs, rvs 304 of rvs 316, bij TFM Recycling krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven zijn deel van onze tevreden klanten bestand.

Oud rvs inleveren

Zoals aangegeven wordt rvs veel gebruikt in de metaaltechniek sector. Veel bedrijven weten de weg naar TFM Recycling al te vinden. Ook in de bouw wordt rvs veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oud rvs inleveren bij TFM Recycling in Veenendaal. Het ingeleverde rvs wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel.

Rvs prijs aanvraag

Benieuwd naar de waarde van uw oud rvs? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oud rvs? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Zowel tijdelijk en zo nodig langdurig. We plaatsen metaalboxen van 1 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 1 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

containerservice